Ordentlig parkering ved s-tog stationerne

Vi skal sikre ordentlige parkeringsforhold ved alle s-togs stationerne. Rigtig mange borger pendler ud af kommunen, for at gå på arbejde. De skal selvfølgelig have mulighed for at parkerer ved stationerne, og bruge det offentlige transportsystem.

I Egedal kommune er der ca. 17.000 der pendler ud af kommunen for at komme på arbejde. Der er også ca. 6.000 der pendler ind i kommunen for at gå på arbejde. Dette sker hver eneste dag, så selvfølgelig kan kommunens beboere forvente at kunne parkerer ordentligt ved stationerne.
Vores kommune dækker et stort areal, så rigtig mange er afhængig af bilen for at komme til og fra stationen.
I Veksø talte jeg med en dame, som er ansat hos Mærsk, og kunne fortælle, at hun er nød til at have skiftesko med på arbejde, for ofte er hun nødsaget til at parkerer i grøften på Hovevej. Her er der mudder i vinter halvåret, og så ligner ens sko noget, man ikke kan bruge på arbejdet.

Det er da ikke rimeligt. Det kniber med pladsen på motorvejene, og så giver vi ikke de rejsende mulighed for at komme med toget.

Vi har mange stationer i vores kommune, men det er nødvendigt at sørge for ordnede forhold. Vi er den kommune med flest togstationer, lige efter København.